Kupovina na lizing

Svi zainteresovani mogu da kupuju opremu na lizing. Obezbedili smo liniju finasiranja na period od 3 do 5 godina i mogućnost prevremene otplate. Učešće PDV plus 10% od poreske osnovice zbira željenih ili željenog proizvoda. Potrebno je da firma ima najmanje 2 poslednja završna obračuna pozitivna. Svaki pojedinačni artikal treba da je vredniji od 2000 EUR.
Na još lakši način moći ćete da dođete do opreme za Vaše restorane, hotele, pekare, picerije, poslastičarnice, mesare, preradu povrća i voća.
Na jednostavan i brz način do kuhinjskih linija, konvektomata, šok komora, univerzalnih kuhinjskih mašina, mašina za pranje posuđa i mnoge druge opreme.

2 thoughts on “Kupovina na lizing

 1. Spasojevic Svetlana says:

  Poštovani,
  Zainteresovani smo za ponudu na Vasem sajtu(kupovine na lizing)molim Vas da nam prosledite uslove,kao i ponudu zamrzivaca za odleganje sladoleda,kao i vitrina za sladoled,karakteistike,cene…
  Hvala unapred

  • Nebojša says:

   Imamo otvorenu LIZING LINIJU za kupovinu preko 4000 EUR OPREME ZA KUHINJU termičkog bloka, konvektomata, šok komora, mašina za pranje posuđa i ostalih mašina zaključno sa UNIVERZALNOM KUHINJSKOM MAŠINOM, sa rokom otplate 3 do 5 godina gde je učešće PDV i 10% od vrednosti poreske osnovice sa izuzetno povoljnim kamatnim uslovima. Postoji i mogućnost prevremene otplate. Potrebno je da firma ima najmanje 2 poslednja završna obračuna pozitivna. Svaki pojedinačni artikal treba da je vredniji od 2000 EUR.
   Molimo Vas da nas bez ustručavanja kontaktirate za bilo koje pitanje ili novi zahtev 063502208 ili 063 80 66 432.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *